Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.95 secunde)
Bancomatele inchise 24 de ore "Bancomatele BCR vor fi oprite intre ora 8.00 a zilei de 30 iunie si pina pe 1 iulie, la prinz, cind vor functiona esalonat.
Purtatorul de cuvint al BCR, Corneliu Cojocaru a apreciat, pe de alta parte, ca o scadere a creditului in valuta s-a facut totusi simtita pe intreg ansamblul sistemului bancar dupa decizia BNR de inasprire a conditiilor de creditare.
Din datele financiare pentru primul semestru, dintre primele cinci banci, in functie de soldul creditelor neguvernamentale, doar o singura banca, BCR, mai poate acorda credite in valuta, in cazul stabilirii unui plafon de 300% din fondurile proprii.
In acest sens, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) urmeaza sa discute, la jumatatea lui noiembrie, acordarea unui credit de 50 de milioane de euro pentru BCR, potrivit Mediafax.
BCR Leasing, Finansbank, Piraeus Bank, Porsche Bank si Porsche Leasing au lansat cu ocazia targului oferte promotionale de finantare auto. ... Leasing auto cu dobanda de 6,5% BCR Leasing a venit la SIAB cu o oferta promotionala de exceptie pentru leasingul auto.
Potrivit analistilor citati in presa centrala, este foarte probabil ca ofertele celor doi finalisti la privatizarea BCR sa depaseasca 3,7 miliarde de euro.
Banca Comerciala Romana (BCR) aplica, din acest an, comisioane mai mici la acordarea creditelor pentru populatie. Astfel, de la inceputul lui ianuarie, BCR a modificat structura si modul de calcul al comisioanelor percepute pentru toate tipurile de credite de retail.
Politica Erste Bank este de a incerca sa cumpere restul actiunilor BCR pentru a ajunge sa detina controlul deplin asupra bancii, a declarat, la Viena, Andreas Treichl, presedintele Erste Bank, citat de "Ziarul Financiar".
Banca Comerciala Romana (BCR) le va acorda firmelor, sub forma de credit, cate 10.000 RON pentru fiecare loc de munca nou-creat.
ßi Lucian Anghel, director executiv al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), spune ca, "in conditiile in care va exista un excedent de valuta, ne putem astepta la o tendinta de usoara apreciere a monedei nationale in raport cu euro".
In luna septembrie se va finaliza privatizarea BCR, Erste Bank va achita pachetul de 61,88%, dupa care banca austriaca a anuntat intentia de a face o oferta salariatilor pentru a cumpara si cele 8% din actiunile BCR care se afla in miinile lor, la un pret calculat pe baza pretului din privatizare, de 7,65 euro/actiune, la care se va aplica un discount.
Guvernul a aprobat in ultima sa sedinta documentele necesare finalizarii procesului de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR), in vederea incheierii tranzactiei semnate la sfarsitul anului trecut cu Erste Bank din Austria.
Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor un nou pachet de produse si servicii financiare, "Turist BCR", se arata intr-un comunicat emis de institutia bancara. ... Pachetul "Turist BCR" include un credit de calatorie, un certificat de asigurare de viata, asigurare medicala pentru strainatate si un card de debit.
Banca austriaca a virat in contul statului roman cele 2,2 miliarde de euro, pentru 36,8% din actiunile BCR.
Rezerva valutara a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a crescut in octombrie cu 2,416 miliarde de euro, la 21,151 miliarde de euro, in principal ca urmare a incasarii a 2,2 miliarde de euro din privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR).
Prima unitate bancara ce a lansat oficial un produs special conceput pentru sarbatori este BCR, cu campania "BCR va pregateste de Sarbatori".
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera reduceri de pana la 2% la creditele de nevoi personale in lei, prin produsul 'Divers Extra BCR'.
Emisiunea de obligatiuni lansata de Banca Comerciala Romana (BCR) a fost suprasubscrisa cu peste 20%. In pofida acestui succes, banca va emite in viitor obligatiuni pe piata internationala, a declarat ieri vicepresedintele executiv al BCR, Dan Bunea, citat de NewsIn.
Operatorii bancari straini care vor intra pe piata romaneasca sunt belgienii de la KBC si Fortis, portughezii de la Millenium, Bank of Cyprus si Banca Nationale del Lavoro, potrivit presedintelui executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila.
Cel putin asa reiese dintre declaratiile de intentie ale unora din cele mai puternice banci de la noi, precum BCR, BRD sau Raiffeisen Bank.
google-analytics.com